Behandelaar

Rob Geraerts

Behandelaar

Sinds 1985 werk ik achtereenvolgens in diverse forensisch psychiatrische instellingen. Vanaf 2005 specialiseer ik me verder, in de behandeling van psychotrauma en start ik tevens een eigen praktijk. Sinds 2013 ben ik verbonden aan het Instituut Voor Psychotrauma (nu ARQ IVP) voor opvang, nazorg en behandeling. Sinds 2019 ben ik ook werkzaam bij PSYTREC, een innovatief expertisecentrum voor kortdurende en intensieve behandeling van ernstig psychotrauma. Inmiddels heb ik een brede en jarenlange ervaring op gebied van behandeling van ernstige problematiek, de gevolgen van allerlei soorten schokkende gebeurtenissen en trauma's in het bijzonder.

Werkwijze

Liefst werk ik zo effectief mogelijk. Hierbij streef ik naar een zo spoedig mogelijke vermindering van klachten. Ik ben een gepassioneerd professional, betrokken, geduldig, met humor en veel plezier in mijn werk.

Samenwerkingspartners

Samen werk ik met diverse verwijzers, met ARQ IVP en met PSYTREC (Psychotrauma Expertise Centrum). Verder heb ik door jarenlange ervaring in de zorg een breed netwerk van hulpverleners met verschillende achtergronden, naar wie ik zo nodig kan verwijzen.

Lidmaatschappen en registraties

Geregistreerd ben ik als Gezondheidszorg Psycholoog (BIG nummer 99051453925) en als EMDR Practitioner. Lid ben ik van het Nederlands Instituut van Psychologen en van de Vereniging EMDR Nederland.

AGB code: 94007677
AGB code praktijk: 94056741

Voor eventuele verdere informatie over het kwaliteitsstatuut
is dit op uw verzoek desgewenst ter inzage in de praktijk.